HomeActiviteiten Nieuws NesselandeHelp mee! Gebruikers De Knoop Nesselande op de barricaden tegen sluiting #nietmeersporten

Help mee! Gebruikers De Knoop Nesselande op de barricaden tegen sluiting #nietmeersporten

 

Het sluiten van De Knoop (onder andere verhuur van de gymzalen aan diverse verenigingen) zou een drama zijn voor de actieve wijk Nesselande. Negen organisaties in Nesselande dreigen komende zomer hun onderkomen te verliezen, nu beheerder Het Spectrum besloten heeft om na schooltijd geen ruimtes meer te verhuren in het multifunctionele gebouw De Knoop aan de Robert van ’t Hoffstraat. Gebruikers staan op hun achterste benen. “Je gaat toch geen duizend mensen op straat zetten?”

 

Lees hier verder 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

2 REACTIES

  1. De Knoop moet beschikbaar blijven voor sportverenigingen en andere actievelingen. Zonder de Knoop en de sport centraal in Nesselande, loopt de wijk leeg en verliest het zijn sportieve waarde.

  2. Behalve dat voor veel mensen en kinderen het sporten zal verdwijnen in hun eigen wijk (moeten we nu dan naar Zevenkamp, Nieuwerkerk of Zevenhuizen???? heeft de knoop ook een sociaal aspect voor wijkbewoners zeker voor de ouderen in het flat erboven die ook altijd een avond met elkaar eten, moeders die even blijven hangen als ze kinderen naar school hebben gebracht, jeugd die er een potje kaarten met elkaar. We moeten juist verbinden en antisiperen met elkaar en nu doen we het tegenovergestelde…..Dit kan echt niet!!!!!

Reacties zijn gesloten.

Popular