Het strand schoonmaken

Ondanks het groot aantal groene afvalbakken op het strand is een ploeg van de (deel)gemeente fanatieke bezig de rotzooi op het zandstrand op te ruimen.

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

2 REACTIES

 1. Misschien ligt het aan mij, maar ik vond het vooral maandag een grote t…..bende bij de plas. Een hoop volk – overduidelijk niet uit de wijk, overal de geur van wiet, scooters die de boulevard over de volle breedte innamen, radio’s die om het hardst hun baggermuziek de lucht inslingeren, en een grote bek als je vriendelijk verzoekt of mensen opzij kunnen omdat ook jij met je kleine kinderen een wandelingetje wil maken.
  Dit is niet ‘het gezinsgebeuren’ dat ik in gedachten had bij de keuze voor Nesselande.
  Ik denk ook niet dat de middenstand er erg blij mee is, het zijn niet bepaald intensieve horecagebruikers die het strand bevolkten, terwijl de groep die waarschijnlijk wel zijn euro’s wil uitgeven bij brasserie of kroeg het laat afweten als het strand massaal bevolkt blijft worden door deze ‘vriendelijke Rotterdammers’.
  Vrijheid blijheid, strand en boulevard zijn van iedereen, iedereen is welkom. Maar is het teveel gevraagd van o.a. het gezag om de balans iets gezonder te houden? Ofwel: optreden tegen drankgebruik, wietgebruik, luid spelende radio’s en samenscholingen van ‘scooterjeugd’. Strand en boulevard moeten er zijn voor mensen die willen ontspannen en plezier maken, niet om ongestoord te kunnen keten en drugs gebruiken.

 2. Ik zou zeggen: onderwater zetten en opdoeken het gehele strand! Wat een teringbende! Alleen maar tuig uit de Zevenkamp dat het strand dag (en nacht) in beslag neemt.
  Petje af voor de politie die het uitstekend onder controle heeft! (NOT!!)

  en dan deze brasserie Lookies.. Deze zaak wordt ’s avonds en ’s nachts omgetoverd tot een ware skihut, die het ” gezellige” volk zo lang mogelijk vast houdt. Ze staan om 01.00 tegen auto’s aan te pissen, schreeuwende viswijven en brandstichting op de boulevard. Nee, eerlijk is eerlijk, Lookies leverd een zeer goede bijdrage aan het strandgevoel in Nesselande!

Reacties zijn gesloten.

Popular