Voor het achtste jaar op rij deed een groep enthousiastelingen van de Kerk in Nesselande mee met de Nieuwjaarsduik in de Zevenhuizerplas in Nesselande. Deze duik op 1 januari was niet alleen een fris begin van 2020, maar markeerde ook de aftrap van de geldinzameling voor het nieuwe diaconale jaardoel van de Kerk in Nesselande: Stichting Albania Support. De deelnemers hadden zich laten sponsoren en brachten ruim 800 euro bij elkaar voor dit goede doel.

Over de Stichting

Stichting Albania Support (www.albaniasupport.com) is opgericht door het Nederlandse echtpaar Johan en Zwanie Duizendstra. Zij bieden samen met de Albanezen ter plekke, ondersteund vanuit lokale kerken,  hulp op maat aan mensen in armoede.

Dat betekent bijvoorbeeld voorzien in voedsel, stookhout, medicijnen, kleding, schoolmeubels, landbouwadvies en sociale steun. Kerk in Nesselande kijkt terug op een geslaagde nieuwjaarsduik met een prachtige opbrengst voor het goede doel.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelHerplanting bomen Zevenhuizerplas na ontbossing door essentaksterfte
Volgend artikelMeerderheid Rotterdamse gemeenteraad voor vuurwerkverbod

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.