HomeActiviteiten Nieuws Nesselande'Komende jaarwisseling 2019-2020 geen metro naar Nesselande’

‘Komende jaarwisseling 2019-2020 geen metro naar Nesselande’

Komende Oud en Nieuw staat er een vuurwerkshow gepland aan en op het strand Nesselande. Opvallend is dat de RET – het vervoersbedrijf van Rotterdam – wil de aankomende jaarwisseling 2019-2020 geen metro’s laten rijden. Het AD.nl meldt november 2019 dat er ‘geen draagvlak’ zou zijn onder het personeel. Nesselande – en ook Hoek van Holland – zouden door de RET als probleem ‘uithoeken’ worden bestempeld. In Nesselande zijn geen ongeregeldheden rondom een jaarwisseling bekend tevens is de ‘centrale’ vuurwerkshow strand Nesselande juist bedoeld voor het centraal beleven van vuurwerk.   

Als we dit standpunt van (het personeel) de RET doortrekken, dan zouden ook de ‘hittedagen’ aan het strand Nesselande reden moeten zijn om geen metro naar strand Hoek van Holland en strand Nesselande te laten rijden.

Tijdens de jaarwisseling is er wel een metro van en naar het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug.

AD.nl, november 2019 meldt:

De Rotterdamse metro rijdt op 31 december 2019 en 1 januari 2020 opnieuw een speciale dienstregeling, die om 22.00 uur begint en tot 02.00 uur duurt. Er zal iedere 10 minuten een metro zijn op de lijnen C (Capelsebrug-Vijfsluizen) en E (Meijersplein-Slinge). In die periode staan de poortjes open, zodat reizigers gratis kunnen reizen.

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair