Deels afsluiting Hoofdweg op 28-29 november 2019

Er is deels een afsluiting op de Hoofdweg op 14-15 en 18-19 & 28-29 november 2019. Doorgaand auto- en vrachtverkeer is alleen mogelijk vanuit Capelle a/d IJssel richting Nieuwerkerk a/d IJssel.

 

  • Doorgaand verkeer vanuit Nieuwerkerk a/d IJssel volgt een omleiding via Europalaan > Batavierlaan > Kerklaan > N219 > Burgemeester van Beresteijnlaan.
  • Doorgaand verkeer vanuit de wijk Nesselande richting Rotterdam en Capelle aan den IJssel volgt een omleiding via Laan van Avant-Garde > Laan van Magisch Realisme > Zevenkampse Ring > Schollevaartse Dreef.
  • Verkeer vanuit Nesselande/Laan van Avant-Garde volgt een omleiding. Er zijn werkzaamheden vanaf de inrit bij Hornbach tot aan de rotonde met de Hoofdweg. Verkeer vanuit Nesselande volgt omleiding ‘P’. Verkeer vanuit Capelle aan den IJssel kan wel de wijk Nesselande inrijden via de rotonde Laan van Avant-Garde/Hoofdweg.
  • Fietsers en voetgangers langs de Hoofdweg kunnen de werkzaamheden passeren en ondervinden minimale hinder.
  • De fietsoversteekplaatsen ter hoogte van de rotonde bij Laan van Avant-Garde en tussen het Weidezoompad en het Warmoezenierspad zijn niet beschikbaar tijdens de asfaltwerkzaamheden. Fietsers en voetgangers volgen de gele omleidingsborden en steken over ter hoogte van Akeleibaan of de Britse Zoom. Hier staan ook verkeersregelaars.
  • Bestemmingsverkeer: bewoners en bedrijven langs de Hoofdweg hebben een vignet ontvangen. Hiermee is het voor de verkeersregelaars zichtbaar dat zij een bestemming hebben in het werkgebied. Zij kunnen hun bestemming bereiken door met het verkeer mee te rijden en afhankelijk van hun bestemming af te slaan bij de Akeleibaan of Britse Zoom.

 

Via RotterdamOnderweg.nl https://rotterdamonderweg.nl/hoofdweg?q=%2Fhoofdweg


Dit artikel heeft 648 views
Over Redactie 2299 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.