HomeActiviteiten Nieuws NesselandeExtra koopwoningen KoningsKwartier in verkoop; nog meer drukte kruispunt Nesselande en N219...

Extra koopwoningen KoningsKwartier in verkoop; nog meer drukte kruispunt Nesselande en N219 verwacht

Zevenhuizen – en vooral de koopwoningen in het nieuwe KoningsKwartier – zijn populair bij Nesselanders. Woningen in Nesselande worden letterlijk binnen enkele weken verkocht met aanzienlijke overwaarde cq. meerprijs. Een deel van de oud-Nesselanders vertrekt naar de nieuwbouw in Zevenhuizen, Waddinxveen en Gouda. 

Fase 6 in het KoningsKwartier is bij het schrijven van dit artikel in de verkoop (online inschrijving tot en met dinsdag 30 maart 2021 17 uur). Niet getreurd en komt nog een volledig 5e dorp aan in gemeente Zuidplas gevuld met koopwoningen, als ook meer fasen in het KoningsKwartier te Zevenhuizen. Nesselande krijgt in het gebied Common Green (Corsicalaan) nog ruim 100 social woningen erbij. In Waterwijk Nesselande zijn nog (voor ruim 600.000 euro) kavels te koop.

Drukte verwacht richting de snelwegen

Namens Nesselande.info spreken wij wel de angst uit dat het nog drukker gaat worden op het kruispunt einde Brandingdijk – Zuidelijke Dwarsweg en vooral de N219.

Zo hebben wij (Nesselande.info) in 2014 samen met Rijkswaterstaat een campange ge-initieerd om de filedruk in en uit Nesselande te laten afnemen onder de campagnenaam Nesselande Bereikbaar (+website en socials). Naast een diversiteit aan polls en deze gezamenlijke, crossmediale campagne in en rondom de wijk Nesselande, heeft de aandacht gezorgd voor het ‘verbeteren’ van het kruispunt einde Brandingdijk – Zuidelijke Dwarsweg. De smalle N219 staat spijtig nog steeds in de ochtend en einde middag vol verkeer.

Maak Nesselande bereikbaar! #files ‘Wat kun je doen in 40 minuten?’

 

Nieuw woningaanbod in het Koningskwartier

Na het succes van eerdere fasen blijft Koningskwartier te Zevenhuizen volop in ontwikkeling! Vol trots introduceren wij fase 6. Fase 6 biedt ruimte aan 28 woningen,  die in type en uitvoering anders zijn. De ligging van Koningskwartier is ideaal.  U woont in een rustige groene omgeving met de dynamiek van de Randstad dichtbij. Stelt u zich eens voor: na een drukke dag rijdt u letterlijk en figuurlijk de rust tegemoet. Weg van alle hectiek.

Deze website heeft betrekking op 17 koopwoningen in een gevarieerd aanbod aan verschillende woningtypen: van ruime levensloopbestendige woningen tot een aantal royale twee onder-één-kapwoningen en één vrijstaande woning.

Over de wijk Koningskwartier

Koningskwartier is deels klaar, in aanbouw en in ontwikkeling. De eerste fases worden naar tevredenheid bewoond.

De ligging van Koningskwartier is ideaal.  U woont in een rustige groene omgeving met de dynamiek van de Randstad dichtbij. Stelt u zich eens voor. Na een drukke dag rijdt u letterlijk en figuurlijk de rust tegemoet. Weg van alle hectiek.

Zevenhuizen-Zuid wordt een plaats voor jong en oud met veel groen, rust en veiligheid en tegelijk zeer centraal gelegen tussen Rotterdam, Gouda en ‘s-Gravenhage.

In de nabijheid ligt een keur aan recreatiemogelijkheden; de Eendragtspolder met daarin de internationale roeibaan “Willem-Alexanderbaan”, het Rottemerengebied en de Zevenhuizerplas liggen allemaal op een steenworp afstand van deze nieuwe wijk.

Zevenhuizen is een aantrekkelijk dorp om te wonen met een  kleinschalig dorps woonmilieu, een landelijke groene uitstraling, een sterk verenigingsleven en strategisch gelegen nabij snelwegen. Kortom, een verborgen parel. In totaal worden in Zevenhuizen-Zuid in de komende 15 tot 20 jaar zo’n 1.200 woningen gebouwd. Deze woningen worden fasegewijs ontwikkeld, waarbij iedere fase een afgerond geheel vormt. Het totale plangebied is gelegen tussen de Noordelijke Dwarsweg, de Knibbelweg, de N219, de Zuidplasweg en het Nijverheidscentrum.

Info op koningskwartierzevenhuizen.nl

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular