Laadpalen regelmatig defect in Nesselande; wat te doen bij een storing? #nesselande #laadpaal #wijk

2321

WDS laadpalen blijven problemen geven – Nieuws Prins Alexander Rotterdam

(Foto: PrinsAlexander Nieuws 8/2022)

Ook in Nesselande komen er op snelheid steeds meer laadpalen bij. Nesselande.INFO heeft via de sociale media een aantal keer succesvol bemiddelt bij het oppakken van (langdurige) storingen. Ook in Nesselande lijken een aantal palen gevoelig te zijn voor storing.

U kent het vast wel; de auto willen opladen maar de dichtstbijzijnde oplaadpaal staat al dagen lang in storing.

 

De meeste palen hebben een groen, rood en blauw indicatie lampje. Het groene lampje betekent dat alles goed is. Het blauwe lampje betekent dat de paal aan het laden is. Het rode lampje betekent dat er iets goed mis is. Vaak worden deze laadpalen niet automatisch gereset door de Beheerder.

Elke paal heeft een QR code


Elke laadpaal heeft een  QR code. Als je deze scant dan kom je op een website terecht waar je de storing door kunt geven als het geen spoed heeft. Het voordeel van deze QR code met link is dat de betreffende paal meteen wordt ingevuld in het formulier. U hoeft dan alleen de overige gegevens in te vullen.

 

Is er een keuze voor een laadpaal? EVBOX en ECOTAP geven de minste problemen. De groene geprofileerde dozen van We Drive Solar hebben regelmatig last van storingen waarbij de kabel vast blijft zitten en niet meer wil ontgrendelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.