Auto-inbraak nacht 4-5 augustus 2022 op ‘bekende plek’ in Rotterdam-Nesselande

2929

Autoinbraak midden van NesselandeSpijtig kent Nesselande in december-januari maar ook einde vakantieperiode jaarlijks een periode van inbraken. Waar wij sinds 2003 berichten over alles wat speelt in de wijk Nesselande is het wederom opvallend dat ook deze auto-inbraak (BMW 1-serie) op een bekende “inbreek” locatie plaatsvindt. Wij hebben de lokale Buurtpreventie verzocht de betreffende locaties niet in beeld te brengen aangezien de beeldvorming een aanlokkend effect kan hebben. Waarom er op deze plekken geen preventie-borden hangen of wijkrondes plaatsvinden, is ons tevens onbekend. 

 

Gezien het herhalend patroon betreurt Nesselande.INFO dat de lokale Buurtpreventie geen actie onderneemt om bijvoorbeeld op de bekende plekken in de bekende periode zichtbaarheid te tonen en verdacht gedrag op te merken.

Juli 2022 hebben wij wederom bewoners in Nesselande gevraagd alert te zijn op de herhalende piek van criminaliteit einde vakantie op bekende plekken in Nesselande.

 

Einde vakantieperikelen en onzichtbare buurtpreventie Nesselande vraagt om alertheid bewoners

Inbraak

In de nacht van 4-5 augustus 2022 is er ingebroken in deze BMW 1 serie op een bekende plek midden in de wijk met een diversiteit aan vluchtwegen. De eigenaar laat ons weten:

Ze hebben navigatie en controle paneel meegenomen.

 

 

Indien u in het bezit bent van media-materiaal dat de opsporing en het onderzoek kan ondersteunen, graag direct met de politie 0900 – 8844 (belkosten) contact opnemen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.