HomeActiviteiten Nieuws Nesselande'Schreeuwerig tuinfeest Brandingdijk-M.Richtersstraat loopt uit op fontein-jumping'

‘Schreeuwerig tuinfeest Brandingdijk-M.Richtersstraat loopt uit op fontein-jumping’

Het steeds lastiger parkeren in de wijk, het rondzwervend hondenpoep en lawaaierige tuinfeesten tot laat in de nacht, vormen een grote bron van irritatie in de wijk Nesselande en deuken steeds vaker het woongenot in. Iets dat spijtig de wijkraad van Nesselande niet lijkt op te merken. Elke bewoner in Nesselande heeft een (koop)contract gekocht met voorwaarden na 23.00/00.00 uur stil te zijn en niet voor burenoverlast te zorgen in geval van “feestje”. 

Geslaagd, over naar het volgend schooljaar, vakantie, een verjaardag, de ouders niet thuis of een andere reden zorgt regelmatig voor lawaaierige tuinfeesten.

Zo ook de zonnige vrijdag 11 april 2024.

Feest

Rondom 20 uur begon er in de tuin van de Brandingdijk een lawaaierig “tuinfeest’ met vermoedelijk beschonken jongeren die het doorgaans stille watertje tussen de Brandingdijk en M.Richtersstraat wisten op te schrikken met geschreeuw. Na wat terug-geschreeuw van geïrriteerde buren wist het “feestje” zich te verplaatsen naar binnen waar luidruchtige muziek het genoemde gebied opschrok met deze keer harde dancemuziek. Niet lang hierna zien we een groepje van 4-5 jongeren – komend vanuit de richting Brandingdijk – met bier in de hand letterlijk opduiken in en bij de fontein hoek Laan van Avant-Garde – Brandingdijk.

Enkele jongeren waagde grotendeels ontkleed een duik in de groene fontein die onlangs is onderhouden voor de werkende periode van april-oktober om puik gefilmd te worden door de anderen.

De bekerfinale Feyenoord-NEC is pas op zondag 21 april 2024.

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair