(Foto: Loopgroep Nesselande, 15 januari 2022)

Ook de Loopgroep Nesselande heeft last gehad van de coronamaatregelen. Per zaterdag 15 januari 2022 gaan ze weer trainen. Op Twitter schrijven zij:

Yes, we starten vanaf morgen 15 januari al onze trainingen weer op. Dus sta om 9.00uur klaar op de Cypruslaan met je loopschoenen aan. #hardlopenisleukengezond

Ook de Workout Company (zie foto hieronder) is weer buiten gespot in mistig Nesselande:

In welke groep loop jij?
De kracht van loopgroep Nesselande is dat we een sociale loopgroep zijn. Voor elk niveau loper is een plekje, voor elke loper is er evenveel aandacht en waardering. Dat neemt niet weg dat de ene trainer een zwaarder programma aanbiedt dan de andere, zodat er ook daadwerkelijk iets te kiezen valt. Kies wat bij jou past!

Dat was een bijzonder leuke kennismaking met de wandelclub .. heerlijke wandeling met leuke mensen tot volgende keer!

 

Niet alleen bij je vorm en conditie, maar soms ook bij hoe je jezelf voelt op die trainingsdag. Wil je gewoon een keertje wat rustiger aandoen? Dat kan! Ga eens met een groep mee met een minder zwaar programma. Je kunt altijd kiezen voor een groepswissel. Overleg het wel even met je trainer!

De maandelijkse heuveltraining is een succes

Vorig jaar bedachten het vernieuwde concept: maandelijkse heuveltraining maar dan per groep en met je eigen trainer. Het werkt!

En had u goede voornemens 2022 om meer te bewegen? Eindelijk kunnen we u daarbij helpen. Werken aan uw conditie met anderen samen is heel stimulerend.

Een Beginnersgroep start op 2 februari ! Meld u aan! Loopgroepnesselande@gmail.comDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelWandelclub Nesselande van start + wandelrooster Nesselande
Volgend artikelVanaf zaterdag 15 januari 2022 ook in Nesselande weer winkelen en (buiten)sporten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.