Donker boulevard Nesselande
Donker boulevard Nesselande

 

 

Niet-essentiële winkels mogen per zaterdag 15 januari 2022 weer open. Dat is goed nieuws voor de retailers in Nesselande. Er is een beperking qua aantal in de winkel, ook is een mondkap verplicht.

Het kabinet kent ook versoepelingen voor contactberoepen, zoals kappers. De horeca blijft voorlopig nog wel dicht.

Boulevard Nesselande Maltaplein

 

De horeca moet helaas nog dicht blijven (afhalen mogelijk). Ook studenten in het mbo en hoger onderwijs kunnen weer fysiek les volgen.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelMELD AAN! Loopgroep Nesselande is januari 2022 weer gaan trainen
Volgend artikelSchrijf in! MOZ-Art, muziekonderwijs start 24 januari 2022 #omgeving #nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.