Nieuws Rotterdam-Nesselande en strand Zevenhuizerplas

Lustrum CULISAIL op 31 augustus en 1 september 2019 te Zevenhuizerplas

Het eerste lustrum wordt een feit; CULISAIL – zeilen op de Zevenhuizerplas – vindt zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019  alweer voor het vijfde jaar plaats op de Zevenhuizerplas. De ideale gelegenheid om nog eens even lekker na te praten over het NK dat het weekend hiervoor gevaren is. De organisatie schrijft:

We weten dat de kaarten voor dit evenement snel uitverkocht raken, geef daarom bijtijds op of je toegangskaarten voor dit evenement wil mee bestellen met je inschrijving.

Maar het gaat om het zeilen. Met het zicht op de boulevard van Nesselande, en nu eens wel voldoende water onder de boot is dat al een ervaring op zich. WSV Buurman, die ons graag ontvangt heeft ook niet stilgezeten. Er is flink geïnvesteerd in uitbreiding van de havencapaciteit en het terras is nog beter geworden.

De wedstrijdleiding is wederom in handen van Pieter Lanser, die zeker zal proberen er minimaal 6 wedstrijden dit weekend uit te persen. Ivm. de beperkte bereikbaarheid door de verplaatsing van Culinesse start het programma op zaterdagmorgen vanaf 8:30 uur. Takelen is dan mogelijk tot 10:00 uur.

Palaver zal zijn om 10:30.

Meer info en inschrijven: http://www.wsvbuurman.nl/culisail-2019/ 

 

Foto boven:  Ewoud Krens 4398 uit 2016 


Dit artikel heeft 1470 views

Over Redactie 2420 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.