HomeActiviteiten Nieuws NesselandeMagic Circus, het Rotterdams Stadscircus deze herfst weer in...

Magic Circus, het Rotterdams Stadscircus deze herfst weer in Prins Alexander

Magic Circus
Magic Circus
Magic Circus, het Rotterdams Stadscircus verschijnt deze herfst weer in Rotterdam. Helaas niet Nesselande, wel in de buurt. De hele maand oktober 2022 kunnen oud en jong de voorstelling van dit jaar “Ho, Ho… HO!” ondergaan op vijf verschillende locaties in Schiebroek, Hillegersberg, Prinsenland, Delfshaven en Ommoord. “Ho, Ho… HO!” staat garant voor modern, gezellig circus met acrobaten, comedy en… sneeuw. Nederlands oudste en modernste tentcircus. Mis het niet, laat je betoveren!
Ho,Ho…HO!
“Ho,Ho… HO!” slaat niet alleen op de beroemde kreet van de kerstman. Het maant iedereen tot kalmte. Laat je niet gek maken. Ho met de waanzin op allerlei gebied. Ho met oorlogen. HO! Stop en denk rustig na. Kom onthaasten in het Magic Circus, doe je jas uit, warm je op en verspreidt menselijk warmte.
In hoog tempo volgen dans, illusies, acrobatiek en luchtsensaties elkaar op. Van vliegende sleeën en kledingstukken tot twee acrobaten op een wiel en vijf acrobaten op twee wielen. Naast verrassend ensemblewerk aan doeken en palen ook clowns zonder enge rode neus, maar wel met ver gaande humor, een “echte” giga gorilla, zagen die zingen en zeer plaatselijke sneeuwval.
Herfsttournee
Schiebroek, Rododendronplein: Di 4 en Wo 5 oktober
Hillegersberg, Weissenbruchlaan bij Restaurant Gauchos: Vr 7 t/m Wo 12 oktober
Prinsenland, Prins Alexanderlaan bij Metrostation Schenkel: Vr 14 t/m Zo 16 oktober
Delfshaven, Heemraadsplein: Za 22 t/m Wo 26 oktober
Ommoord, Hesseplaats bij de JUMBO: Vr 28 t/m Zo 30 oktober
 
Rotterdampas
Magic Circus is circus zoals andere circussen niet durven te zijn. Al jaren favoriet bij moderne gezinnen van nu, dé missing link tussen klassiek circus en te kil modern circus. Kaarten zijn online verkrijgbaar via magic-circus.nl. In diverse winkels met een circusposter liggen kortingsbonnen. Mensen met een Rotterdampas krijgen 25% korting, houders van een CJP-pas krijgen €5,- korting.
Redactie
Redactiehttp://www.nesselande.info
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden