HomeNesselande nieuwsMamamo Nesselande (Koffie, Kroost, Kado) per 15 april 2022...

Mamamo Nesselande (Koffie, Kroost, Kado) per 15 april 2022 officieel aan het Maltaplein #winkelboulevard #nieuws

Kado, Kroost en Koffie-winkel-concept Mamamo is verhuisd van de Corsicalaan naar het Maltaplein, Rotterdam-Nesselande. Op de plek waar ooit de Bruna zat is nu Mamamo gevestigd. Per vrijdag 15 april 2022 (dan is vanaf 9 uur de feestelijke opening aan het Maltaplein) is Mamamo officieel geopend op de nieuwe locatie. Meer info op hun website.

Mamamo is een familyconceptstore, een kindvriendelijke koffiebar / kadowinkel, in Rotterdam Nesselande. Sinds september 2015 kun bij ons terecht voor koffie en taart, ontbijt en lunch en natuurlijk kado’s.
Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, maar ben je toch op zoek naar een kado? Kijk dan eens rond in onze webshop

Kadowinkel en horeca 

In het winkelgedeelte vind je boeken, tassen, speelgoed en accessoires van onder andere Djeco, Janod, GreenToys, Jellycat.  Ook hebben we kadoartikelen voor volwassenen van onder meer The Gift Label, Mijn Stijl, Susan Bijl en Icon010, sieradenlabels als Be Beryl en Bazou en bijzondere ansichtkaarten. Onze collectie wisselt geregeld, zodat we je kunnen blijven verrassen. Een groot deel van onze artikelen kun je ook via de webshop bestellen.

Naast onze vaste menukaart hebben we wekelijks wisselende specials.  Naast ons homemade gebak hebben we taart van Koekela, vegan gebakjes van Sue Food, en koffie van Giraffe Coffee Roasters.

Dinsdag t/m zondag zijn we van 10u tot 17u geopend. In verband met onze aanstaande verhuizing is er van 5-04 t/m 10-04 alleen koffie en Koekela af te halen aan de Corsicalaan, horeca gedeelte gesloten. Winkel is wel geopend.
Redactie
Redactiehttp://www.nesselande.info
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden