Mik’s Fix Service is een reparatie/klussendienst voor kleine ongemakken in huis. 

Op de maandag en donderdag kent de service een spreekuur in het Nesscafe in het Huis van de Wijk in Nesselande. De service schrijft:

U kan een aanvraag doen vooropgesteld dat u financieel- of netwerk-matig geen andere mogelijkheid heeft, dan sta ik graag voor u klaar. Mijn werk-radius is Nesselande, Zevenkamp en Ommoord.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelOPEN DAG 14 mei 2022 Watersportvereniging Buurman Nesselande aan de Zevenhuizerplas
Volgend artikelWandelen: 15 km rondom/in de Zevenhuizerplas-Nesselande met deze beproefde wandelroute

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.