WSV Buurman Nesselande water #nieuws
WSV Buurman Nesselande water #nieuws

Watersportvereniging Buurman aan de Zevenhuizerplas in Nesselande organiseert op zaterdag 14 mei 2022 van 12 uur tot 17 uur een open dag voor alle inwoners in de omgeving.

Het zal een gevarieerd programma worden met een schoonmaakactie van de Zevenhuizerplas en oevers (in samenwerking met Walk & Clean), activiteiten voor kinderen, kom kijken bij de zeilwedstrijd en er zal een demonstratie van de reddingsbrigade plaatsvinden.

Wij werken samen met allerlei ‘buren’ om deze dag tot een succes te maken, er zal een tombola plaatsvinden met allemaal mooie prijzen van Storm Beachbar & Bistro, Culinesse, Outdoor Valley, Project 7 Cablepark, Active4Health, Beach Club Rotterdam en meer.

Kom gezellig langs en doe mee op de Kosboulevard 45 in Nesselande Rotterdam.

 

Port Nesselande haven Buurman
Port Nesselande haven Buurman

Tijd:  12.00-17.00

Programma:

12.00-14.00 Walk & Clean Schoonmaakactie

14.00-16.00 Zeilwedstrijd

16.00-17.00 Borrel & Demo Reddingsbrigade

Locatie:
Watersportvereniging Buurman, Kosboulevard 45, Nesselande RotterdamDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel‘Ook in Nesselande een helmplicht op snorfiets vanaf 1 juli 2022’
Volgend artikelMik’s Fix Service voor kleine reparaties in Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.