Een boek over? Op de Laan van Magisch Realisme 21-23 in de Rotterdamse wijk Nesselande staat deze MiniBieb Nesselande die ook tijdens de feestdagen is open geweest. De bieb bestaat sinds juni 2020.

Leen, ruil of geef een boek bij/aan deze bieb; er is weer ruimte voor nieuwe boeken.

Ook in Zevenkamp

Ook de buren in Zevenkamp kennen sinds 2022 een Minibieb. Zelfs twee; eentje voor kinderen en een voor volwassenen.

De minibiebs staan op het pleintje van de Fats Wallerhof. Dit ligt tussen de Buskesschool en de Tochtenweg in. Vanaf de weg loop je in één minuut naar het pleintje.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelSchrijf in! MOZ-Art, muziekonderwijs start 24 januari 2022 #omgeving #nesselande
Volgend artikelONDERZOEK: ‘Utrechtse automobilisten grootste kans op autoschade, Rotterdam buiten top 10’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.