Wie nog in 2022 in het nieuwe Monaco aan de Zevenhuizerplas – de term Monaco aan de Maas komt van een oud Rotterdamse autorace door de stad en is niet meer relevant voor Nesselande – heeft nog een laatste kans. Er is nog een (1) appartement te koop.

Strand Noord Nesselande – ooit bestemd als horecagebied – is een project waarbij voor iedere woning maatwerk wordt geleverd en waarbij u compleet wordt ontzorgd bij de bouw van uw woning.

Strand Noord kenmerkt zich door de kleinschaligheid in het plan wat zorgt voor variatie in het straatbeeld en differentiatie bij de afzet. Alle woningen kennen een kwalitatief hoogstaand en duurzaam afwerkingsniveau.

Monaco aan de Zevenhuizerplas

De tuinen zijn georiënteerd op het zuidwesten of liggen aan het water. Het openbaar gebied is een eenduidig water- en duinlandschap dat zich vloeiend plooit rondom alle woningen en dat mede de drager vormt voor de identiteit van Strand Noord Nesselande.

Het plan is omgeven door een exclusieve badplaats met een brede diversiteit aan (recreatieve) voorzieningen.

Appartement rechts-min.jpg

De architectuur past naadloos bij het unieke strandgevoel van deze locatie, het is bijna on-Hollands.

 

Meer info en bronnen: www.strandnoordnesselande.nl/het-paviljoen-f Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelInbraakBarometer: ‘Laagterecord inbraken in Nederland; Nesselande last van auto-inbraak framing’
Volgend artikelVIDEO: Straatprijs van de Postcode Loterij in Nesselande gevallen #3059

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.