De straatprijs van de Postcode Loterij is gevallen in twee wijken, waaronder in het hart van Nesselande. De Rotterdammers die meededen met postcode 3059PV hebben geluk gehad, want zij mogen een bedrag van 100.000 euro delen met iedereen die meedeed aan het spel eind december 2021.  Zo meldt OPEN Rotterdam in videoreportage vol nuchtere Rotterdammers. 

 Ik vind het onzin al die loterijen dus ik vind het niet jammer. Ik wens iedereen veel geluk met hun centen.

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelMonaco aan de @Zevenhuizerplas 2022: nog een (1) appartement strand Noord te koop
Volgend artikelGewonden bij ongeval op Wollefoppenweg Zevenhuizen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.