HomeNesselande INFO nieuwsNieuws NesselandeN219 en nieuwe af- en oprit A12 bij Zevenhuizen op 8 april...

N219 en nieuwe af- en oprit A12 bij Zevenhuizen op 8 april 2010 geopend

 

 

Rijdend vanuit Nesselande richting Zevenhuizen kunnen we per 8 april 2010 via de Zuidplasweg, de eerste rotonde richting Zevenhuizen de nieuwe N219 op direct naar de A12. 

Deze N219 dwars door het boerenland sluit aan bij de nieuwe af- en oprit A12 en hernieuwde viaduct bij de af- en oprit Zevenhuizen. Vanuit Nesselande gezien kom je richting Den Haag iets later de A12 op. De op- en afritten rondom Zevenhuizen zijn jarenlang de kern geweest van talloze files door diverse ongelukken. Tevens is Zevenhuizen de stroom van woon- werkverkeer kwijt die nu sneller en rechtstreeks de A12 op kan.

Of dit daadwerkelijk de files rondom de A12 bij Zevenhuizen oplost weten we na 8 april 2010.  Het niet-autorijdend publiek kan in de middag van 3 april 2010 reeds kennismaken met de nieuwe af- en oprit.

Rijkswaterstaat lijkt met de inschatting van oplevering goed te hebben gezeten. Voorspeld was tweede kwartaal 2010.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

1 REACTIE

  1. Nu staat het verkeer in plaats van in Zevenhuizen, vast voor Nesselande. Van belang is een weg vanaf de nieuwe rotonde direct richting Nesselande (Traject Middelweg, door kavels (waar ook traject verlenging Metro is gepland).

Reacties zijn gesloten.

Popular