Wij hebben u al eerder bericht over de Smaakwandeling die op 8 mei 2022 plaatsvond in Nesselande. 12 juni is er eentje bij de buren, in Zevenhuizen. Later dit jaar ook weer rondom de Rottemeren en Zevenhuizerplas. 

Je kunt al bijna kaarten bestellen voor deze Smaakwandeling in Zevenhuizen juni 2022, via deze site, klik hier.

8 mei 2022 Nesselande Smaakwandeling – Rondje Zevenhuizerplas & Nesselande #7km #plas

Partners met Smaak

Voor de horecalocaties die je tijdens een Smaakwandeling bezoekt hanteren we één simpele regel: iets is pas goed genoeg als we het zelf ook bij een eigen borrel zouden serveren.

Dus zijn we kritisch op smaak en kwaliteit, maar óók op hoe het eruit ziet. De restaurants waar we mee samenwerken leveren stuk voor stuk topkwaliteit. Eerlijk en ambachtelijk. En vooral errug lekker!Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelInschrijven voor de Nesseloop op 28 mei 2022 @Nesselande, kan nog! #nieuwsnesselande #programma #lopen #natuur
Volgend artikel26 mei 2022 vanaf 12 uur weer autocross: ‘Grote Prijs van Zevenhuizen’ #nieuws #nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.