Nog geen akkoord verhuizing V.V. Groeneweg naar Swanla Driehoek

676

 

Voorzitter Ed Roos houdt zijn leden op de hoogte van de komende verhuizing. V.V. Groeneweg en de gemeente zijn er nog niet uit onder welke voorwaarden de accommodatie verplaatst gaat worden.

Bij beide partijen is er wel de wil om er spoedig uit te komen. Het grootste verschil tussen de voetbalvereniging en de gemeente, zit ‘m in het aantal m2 bouwoppervlak dat nodig is het clubhuis te verplaatsen. Door de groei van het aantal inwoners in Zevenhuizen, groeit de vereniging ook hard. En op het moment dat de vereniging daadwerkelijk verhuisd, willen we voldoende ruimte hebben, om al onze leden op de nieuwe locatie een onderkomen te bieden.

Al eerder is bekend geworden dat de gemeente de huur van de huidige velden heeft opgezegd.

De bouwcommissie is momenteel hard bezig om te zoeken naar mogelijkheden om de bouwkosten te verlagen, en creatief om te gaan met de indeling van het clubhuis. We zullen op korte termijn, na de installatie van het nieuwe gemeentebestuur, de gesprekken hervatten en op zoek gaan naar een oplossing. Eén ding is zeker, Groeneweg wordt niet verplaatst alvorens er een nieuwe locatie beschikbaar is!
Vorig artikelMetro aan Zee kan druk strand Nesselande verlagen: ‘Eerste succesvolle testrit strand Hoek van Holland’ #nieuws #nesselande
Volgend artikel[VACATURE] Brasserie Lookies Nesselande zoekt een zelfstandig werkend kok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.