HomeActiviteiten Nieuws NesselandeNesselande-festival CuliNESSE per 2019 aan het Zuiderstrand-Oeverpark Nesselande

Nesselande-festival CuliNESSE per 2019 aan het Zuiderstrand-Oeverpark Nesselande

Donderdag 29 augustus tot en met zaterdag 31 augustus 2019 vindt CuliNESSE wederom plaats in Nesselande. Niet aan het Noorderstrand (waar nu gebouwd wordt) maar aan het Zuiderpark overlopend in het Oeverpark, het festival-sportterrein bij de Kosboulevard.

Op het strandgedeelte is plek voor de culinaire aanbieders, de diverse podia gaan richting de parkeerplaats en het grasveld bij de Kosboulevard-Oeverpark.

14 februari 2019 is deze nieuwe locatie officieel bekend gemaakt; waarbij de locatie het festival voor de wijk Nesselande behoudt en het festival niet aan de overkant van de plas verhuist.

Ruimte, routing en drukte waren veelvoorkomende aandachtspunten. Door gebruik te maken van het strand voor de culinaire deelnemers en het Oeverpark voor het muziekpodium, wordt de beleving voor bezoekers een stuk ruimer. Ook zal er in 2019 een nieuw, derde podium, op het strand, bijkomen. Dus eten en muziek gaan nog steeds samen.

Dit zegt Brendo Festen van CuliNESSE.  Ook geeft hij aan dat CuliNESSE in gesprek gaat met de direct omliggende bewoners.  De woningen aansluitend aan het nieuwe terrein zullen spoedig een brief ontvangen met meer informatie. Voor vragen kan er contact worden opgenomen via info@culinesse.nl.

In 2019 wederom topartiesten op het podium in Nesselande, zoals Guus Meeuwis, BLØF, Clouseau, DI-RECT, Douwe Bob, Davina Michelle, Jett Rebel, Waylon en Wulf. 

Redactie
Redactiehttp://www.nesselande.info
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden