Sinds 2020 steunen wij de happy Facebookgroep Happy Stones. De snelgr

oeiende groep kent mei 2021 al bijna 600 leden die van stenen kunstwerken maken en deze in de wijk plaatsen, klik hier voor kleurrijke groep! 

Nesselande.info is verheugd een eigen Happy Stone te hebben. Een aantal van bovenstaande stenen (inclusief de gevonden steen) zwerven door de wijk. Mei 2021 een collectie Happy Stones met speciale betekenis:

Twee stenen gaan naar de begraafplaats. In de stenengroep Kei Gers deed een moeder een oproep om het graf van haar zoon Leon ? te voorzien van stenen. Ook is zij bezig om toestemming te krijgen om een mandje te plaatsen, die steeds gevuld wordt met stenen die nabestaanden bij hun dierbaren kunnen leggen. Misschien willen mensen uit deze groep ook helpen het mandje steeds te vullen.

 

Happy Stones?

Dit zijn mooie, beschilderde stenen met persoonlijke boodschap die verspreid door de wijk liggen. Een gevonden stone kun je melden op de Facebook-groep of doordelen.

Door heel Nesselande liggen Happy Stones verspreid. Happy Stones zijn stenen die beschilderd zijn om de vinder blij te maken. De vinder mag zelf bepalen wat hij met de steen doet, meenemen of verder laten zwerven. In de Facebookgroep

Happy Stones Nesselande e.o. kan de vinder ook een berichtje achter laten over de gevonden Happy Stone. Je vind er ook leuke voorbeelden om zelf een Happy Stone te maken! Wordt gerust lid!

Een steengoed initiatief in een happy Nesselande! 

Vorig artikel[UPDATE] Nesselanders massaal gevaccineerd:’Soms eerder in Gouda, Kleine Vink geen standaard Rotterdamse GGD-locatie’
Volgend artikel[FOTO’s] Vergezicht en skyline Nesselande op SBS6 TV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.