video Nesselande Kretalaan AH NesselandeTV
video Nesselande Kretalaan AH NesselandeTV

Ben jij een vlogger? Vlog jij over lokale gebeurtenissen in de wijk Nesselande of direct in de beurt? Over populaire games in Nesselande, de opening van een winkel, een interview met een Nesselander, een mooi initiatief in de wijk? Wij bieden jouw graag een platform op Nesselande.INFO/Rotterdam-Nesselande.nl met ruim 3000 bezoekers per dag en bijna 100.000 per maand. Wij helpen jou graag aan views, likes en meer bekendheid!

Aanmelden of vragen stellen kan hier via onderstaand Contactformulier:

 

 

|

 

 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel‘Aandeel gescheiden inwoners in Rotterdam slechts 2%’
Volgend artikel[OPGEVALLEN in de wijk] Een zonnige ladiesride september 2019 #ladiesride #nieuws

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.