Nesselanders die bepakt met stembiljet op maandag 14 en dinsdag 15 maart 2022 op weg waren naar populaire – en zeer goed gelegen – buiten-stemlocaties, kwamen daar een dichte deur tegen.

Naast de bekende – en ook zeer drukke – locaties in de (basis)scholen in Nesselande kon er wederom op tijdelijke buitenlocaties gestemd worden, zoals bij het winkelcentrum, de metro en de Brandingdijk.

Ondanks de borden die bewoners lokken al op 14 of 15 maart te komen stemmen (zie foto’s) kwamen bewoners voor een dichte deur te staan.

Populaire locaties dicht op 14 en 15 maart

Ondanks de communicatie op de locaties zelf, zijn het onder andere de locaties bij de metro en het winkelcentrum die wel communiceren open te zijn op 14, 15 en 16 maart – maar uiteindelijk alleen op 16 maart 2022 dienst doen als stemlokaal.

gr22 nesselande

De tijdelijke stemlokalen nemen in de periode 11-17 maart tijdelijk parkeerplekken in. Een tijdelijk stemlokaal is in deze periode op een voetbalveldje geplaatst en zal maar een (1) dag dienst doen als stemlokaal.

Alswe

Als we de kaart met Rotterdamse stembureaus erbij pakken, dan zou Nesselande zes stemlocaties kennen waarvan de locatie op de Brandingdijk (zie afbeelding bovenaan) ook op 14 en 15 maart open zou moeten zijn. Daar aangekomen komen wij een bord tegen die aangeeft dat het alleen de 16e open is. De Rotterdam.nl-kaart met stembureaus geeft wel aan dat de locatie Brandingdijk zeer rustig is op 14 en 15 maart (hij kleurt groen); en dat is dan wel juist, het stemlokaal is namelijk gesloten op die dagen.

 

 

 

 

 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelNesselande.info biedt Nesselande.TV (in beta): beleef @Rotterdam-@Nesselande op video, film en tv!
Volgend artikel[UPDATE] Onafhankelijke kandidaten Wijkraad Nesselande 2022 stellen zich hier voor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.