HomeGemeenteNesselanders staan voor dichte stemlokalen @PrinsAlexander @Rotterdam #gr22

Nesselanders staan voor dichte stemlokalen @PrinsAlexander @Rotterdam #gr22

Nesselanders die bepakt met stembiljet op maandag 14 en dinsdag 15 maart 2022 op weg waren naar populaire – en zeer goed gelegen – buiten-stemlocaties, kwamen daar een dichte deur tegen.

Naast de bekende – en ook zeer drukke – locaties in de (basis)scholen in Nesselande kon er wederom op tijdelijke buitenlocaties gestemd worden, zoals bij het winkelcentrum, de metro en de Brandingdijk.

Ondanks de borden die bewoners lokken al op 14 of 15 maart te komen stemmen (zie foto’s) kwamen bewoners voor een dichte deur te staan.

Populaire locaties dicht op 14 en 15 maart

Ondanks de communicatie op de locaties zelf, zijn het onder andere de locaties bij de metro en het winkelcentrum die wel communiceren open te zijn op 14, 15 en 16 maart – maar uiteindelijk alleen op 16 maart 2022 dienst doen als stemlokaal.

gr22 nesselande

De tijdelijke stemlokalen nemen in de periode 11-17 maart tijdelijk parkeerplekken in. Een tijdelijk stemlokaal is in deze periode op een voetbalveldje geplaatst en zal maar een (1) dag dienst doen als stemlokaal.

Alswe

Als we de kaart met Rotterdamse stembureaus erbij pakken, dan zou Nesselande zes stemlocaties kennen waarvan de locatie op de Brandingdijk (zie afbeelding bovenaan) ook op 14 en 15 maart open zou moeten zijn. Daar aangekomen komen wij een bord tegen die aangeeft dat het alleen de 16e open is. De Rotterdam.nl-kaart met stembureaus geeft wel aan dat de locatie Brandingdijk zeer rustig is op 14 en 15 maart (hij kleurt groen); en dat is dan wel juist, het stemlokaal is namelijk gesloten op die dagen.

 

 

 

 

 

 

Redactie
Redactiehttp://www.nesselande.info
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden