Midden in het grootste park van de chique Rotterdamse wijk Prinsenland, wordt een iconisch en stijlvol appartementengebouw met 82 luxe suites en penthouses gerealiseerd.

Daarbij ook een onderliggende privé parkeergarage.

De woningen in Prinsenpark hebben een vloeroppervlak van 54 tot 208 m2 en zijn allen een toonbeeld van modern comfort. Vloerverwarming- en koeling door uw hele huis, een luxe keuken, een heerlijke buitenruimte. Wonen en genieten met het park aan uw voeten.

Inmiddels is de verkoop van Prinsenpark in volle gang. Op de hoeken, met ruim zicht naar alle zijden, zijn nog enkele appartementen beschikbaar, waaronder het type Superior!

Nog enkele woningen zijn beschikbaar.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelCoronaWinterWandelen: 15 km rondom/in de Zevenhuizerplas-Nesselande met deze beproefde wandelroute
Volgend artikel[UPDATE] Dode vissen Eendragtspolder worden geruimd; massale vissterfte in sloten Willem-Alexander baan bij Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.