HomeActiviteiten Nieuws NesselandeOMHC hockey Rotterdam-Nesselande presenteert eigen mobiele app

OMHC hockey Rotterdam-Nesselande presenteert eigen mobiele app

OMHC app download

OMHC app is handig voor leden, coaches en aanvoerders! Geschikt voor IOS en Android. Bij meer dan 1.200 leden, ouders en supporters staat de app al op de smartphone of tablet. De OMHC app zit vol met handige functies. Een kleine bloemlezing volgt hieronder, maar ga vooral zelf op ontdekkingstocht. Of kijk in de handleiding onderaan dit bericht.
Standenmotor
Je kunt de uitslagen van je concurrenten (en andere teams) direct na hun wedstrijden in de app zien. Ook voor de stand in jouw poule.

Teamnieuws
Als coach of manager kun je zelf nieuwsberichten aanmaken en sturen naar je teamleden. Je kunt aangeven of teamleden wel of niet kunnen reageren. Gebruik WhatsApp voor het ‘geklets’ en deze mailfunctie om belangrijke mededelingen te doen. Zo behoud je overzicht!
Je vindt hier ook de nieuwsberichten van hockey.nl Wel zo handig!

Presentie
Per wedstrijd én training kunnen spelers aangeven of ze komen of niet. De trainers en coaches kunnen van alle teamleden de presentie bijhouden. Als coach kun je zelf een team-event aan maken. Bijvoorbeeld voor een teamuitje. Teamleden geven dan aan of ze wel of niet present zijn.

Digitaal Wedstrijd Formulier
Het digitale wedstrijdformulier (DWF) is in de app geïntegreerd en is nu nog makkelijker in te voeren en met één druk op de knop versturen.

Favoriete teams
Je kunt OMHC teams én teams van andere clubs toevoegen. Zo blijf je op de hoogte van de wedstrijden en uitslagen van gezin, vrienden en concurrenten.

Agenda-export
Je kunt wedstrijdtijden exporteren naar je digitale agenda en zo nodig herhalen, zonder dubbele items.

Push-instellingen
Bij het installeren van de app kun je aangegeven of je wel of geen notificatie wilt ontvangen van nieuwe berichten. Via het berichtencentrum/ Instellingen op je smartphone (dus niet in de app zelf) kun je instellen wat voor signaal je krijgt bij een push-bericht.

Tablets
De app werkt op zowel iPads als ook op Android tablets.

Download nu!
De app is gratis te downloaden via een van onderstaande links:
Iphone: http://tinyurl.com/or9awud
Android: http://tinyurl.com/mmtbher

Meer informatie of vragen:
Mail naar website@omhc.nl

Handleidingen
http://www.omhc.nl/files/library/lisa_app_v3_ios.pdf
http://www.omhc.nl/files/library/lisa_app_v3_android.pdf

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular