De gemeente is bezig met het definitief inrichten van de buitenruimte rondom de nieuwbouwwoningen in de Menorcalaan en de Cypruslaan. Hierbij wordt ook deels de boulevard Nesselande aangepakt. 

De gemeente brengt openbare verlichting aan, planten bomen en brengen nieuwe bestrating aan.

Tot 20 december 2021 is de Cypruslaan afgesloten voor het autoverkeer en is er een omleiding van kracht. De bouwer van de nieuwbouw sluit dan de riolering aan op het hoofdriool in de rijbaan. Borden geven de omleidingen aan.

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelOnbeperkt tapas bij restaurant Guay aan de boulevard van Nesselande
Volgend artikelNesselande-korting met privéles Yoga by Carolina in Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.