Yoga Nieuws Nesselande
Yoga Nieuws Nesselande

Yoga by Carolina komt voor een privéles bij u thuis. Carolina woonts 2006 met veel plezier in Nesselande en na diverse groepslessen in de wijk Nesselande heeft zij zich gespecialiseerd op één op één yoga.

De levensvreugde wanneer het lichaam vrij kan bewegen, dat wil ik graag delen met anderen.
Wat uw doel ook is; diepe ontspanning, een gezonde adem, werken aan fitter worden, ondersteuning zoekt bij fysieke klachten, wil leren hoe u kunt mediteren; samen maken we een plan van aanpak voor haalbare doelen, met Rotterdamse nuchterheid, humor en luchtigheid, Yoga by Carolina helpt u op weg:
– Docent Integrale Yoga sinds 2008
– Gespecialiseerd in Yogatherapie en yoga voor musici
– Opgeleid als Nadi- Spiertherapeut
– Ervaringsdeskundige op het gebied van scoliose, whiplash, onderrugklachten, nek- en schouderklachten, burn-out en hsp
Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op via yogabycarolina.nl/contact/ en profiteer van een leuke aanbiedingskorting speciaal voor Nesselanders.


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelOmleiding in de wijk door oplevering buitenruimte achter boulevard Nesselande
Volgend artikelJBL winactie Knaap Shell tankstation Nesselande #winactie #win #jbl #oortjes #giveaway #rotterdam #nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.