Huwelijk Bridal Romance - Gratis foto op Pixabay

Van alle Zuid-Hollandse bruidsparen besloot 43,6% dit jaar hun bruiloft te verplaatsen. 34,6% van deze bruiloften is zelfs meerdere keren verplaatst. Dit en meer blijkt uit een enquête van onder 1.500 Nederlandse bruidsparen.

Door de coronamaatregelen zijn er dit jaar beperkte mogelijkheden voor bruiloften. Lange tijd was de horeca gesloten, wat een belangrijke reden blijkt voor het verplaatsen van een bruiloft. Zuid-Hollandse bruidsparen vinden het met name belangrijk dat ze kunnen proosten met gasten en kijken uit naar het moment dat de 1,5 meter afstand-regel opgeheven wordt.

Ruzie vanwege coronamaatregele


Het aanpassen van een bruiloft op de coronamaatregelen zorgt regelmatig voor onenigheid of zelfs ruzie. Zuid-Hollandse bruidsparen merken dit wanneer ze hun gastenlijst inkorten: 11,1% van de koppels heeft onenigheid of ruzie gehad met gasten die ze van de gastenlijst moesten schrappen.

Coronamaatregelen voor Nederlandse bruiloften vaak onduidelijk

Voor driekwart van de Nederlandse bruidsparen waren de coronamaatregelen onduidelijk, wat keuzes maken voor het plannen of verplaatsen van een bruiloft lastig maakt. Tegelijkertijd blijkt dat locaties en gemeenten ook niet altijd lijken te weten hoe het zit: de helft van de bruidsparen merkt dat locaties verschillend omgaan met de maatregelen.

Vorig artikelVermiste man aangetroffen in omgeving Hitland, Nieuwerkerk aan den IJssel
Volgend artikelNesselander betrapt inbreker op heterdaad bij kansloze inbraakpoging

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.