alpha-cursus foto

Het zijn verwarrende tijden. Door de economische crisis vraag je je misschien wel af hoe lang je je baan nog houdt. Is geld eigenlijk wel zo belangrijk? Of vraag je je juist af of je wel tijd genoeg besteedt aan wat je écht belangrijk vindt in het leven. Misschien denk je juist deze tijd veel na over bepaalde levensvragen.

Wellicht kunnen het christelijk geloof en een Alpha-cursus je daarbij helpen. Op een Alpha-cursus worden levensvragen op een interessante en vrijblijvende manier onderzocht. In Nederland volgden al ruim 160.000 mensen de Alpha cursus.

Alpha-introductieavond
Iedereen is van harte uitgenodigd om op de introductieavond op 22 januari in wijkcentrum de Kristal in Rotterdam Nesselande te kijken of de cursus iets voor je is. We starten om 19.00 uur met een warme maaltijd, waarbij je ook kennis maakt met de cursusleiders en medecursisten. Daarna komt een introductiethema aan bod.

 

Alpha-cursus
De cursus is gratis en bestaat uit twaalf avonden en een weekend weg. De cursusavonden starten altijd om 19.00 uur met een maaltijd. Daarna is er een korte introductie van het onderwerp van die avond, en wordt er vervolgens in kleine, vaste groepen met elkaar doorgepraat. Luisteren, uitwisselen en ontdekken, geen vraag is te gek. De cursusavonden eindigen om 21.30 uur. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a: “Wie is Jezus? Bidden: waarom en hoe? Geneest God vandaag nog?”

De Alpha-cursus biedt je de mogelijkheid om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Meer dan dertien miljoen mensen wereldwijd hebben met veel plezier een Alpha-cursus gevolgd. Een groot aantal van de deelnemers heeft inzicht, geloof en ommekeer mogen ervaren.

 

Informatie of aanmelden

Informatie aanvragen of jezelf of anderen opgeven kan bij Jop Versteegt; 010-2024334, AlphaNesselande@gmail.com of kijk voor meer informatie op www.de-lichtkring.nl of www.alpha-cursus.nl.

 

Vorig artikelVanaf 20 januari 2013 zondagmiddagbios in Nesselande
Volgend artikel[Fotoboek] Nesselande in de sneeuw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.