Ondanks een grote hoeveelheid afvalbakken op, bij en rondom het strand en de boulevard laten de badgasten een massa aan afval achter. Wellicht is het een optie om je eigen troep gewoon op te ruimen?

Zo ziet het strand er uit na een warme dag. Mensen met gemak gooi je het zo in de afvalbak. Hou onze strand schoon!Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelBlauwe Vlag: Strand Nesselande heeft internationale erkenning
Volgend artikel16-17-18 augustus 2017 weer een Nesselande Zomerweek, schrijf je nu in! (gratis)

2 REACTIES

  1. Helaas ziet niet alleen het strand er zo uit: langs de fietspaden in de wijk ligt ook genoeg troep. Houd Nesselande svp vrij van zwerfafval!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.