HomeActiviteiten Nieuws NesselandeHernieuwde speelplekken Nesselande: kom 2 of 9 november 2022...

Hernieuwde speelplekken Nesselande: kom 2 of 9 november 2022 langs en denk mee! #spelen

Meer dan 100 gratis afbeeldingen van Speeltuinen en Speeltuin - Pixabay

De gemeente Rotterdam gaat speelplekken in de buurt opknappen. Ook in Nesselande. Zoals die aan het Jan Wilspad/Nelly van Moorselhof en de Frank Goversstraat. Heeft u of hebben uw (klein)kinderen ideeën? Vertel het op woensdag 2 of 9 november 2022 of reageer per mail.

De opknapbeurten staan voor volgend jaar op de planning. Al duurt het nog even, de voorbereidingen zijn gestart. De gemeente wil de speelplekken opknappen samen met buurtbewoners. Uw mening en die van de ‘spelers’ zelf, de kinderen, is belangrijk. Wat vindt u van het groen? Staan er genoeg bankjes en afvalbakken? En wat zijn de speelwensen?

Geef uw mening

Medewerkers van de gemeente komen naar u toe om uw wensen te horen:
– Nelly van Moorselhof: woensdag 2 november van 13.00 tot 14.30 uur.
– Frank Goversstraat: woensdag 9 november van 13.00 tot 14.30 uur.

Kunt u er niet bij zijn?

Dan kunt u tot 13 november mailen (met vermelding ‘speelplek Jan Wilspad/Nelly van Moorselhof’ of ‘speelplek Frank Goversstraat’ bij het onderwerp). Kinderen kunnen een tekening of foto’s van hun ideeën meesturen.

U kunt ook reageren via Mijn Rotterdam. Hiervoor is wel een account nodig. Dat kunt u aanmaken met uw mailadres of met DigiD.

Meer speelplekken
Ook de speelplekken aan de Max Heymansstraat, de Madam Gresstraat en het Herman Bielingplein worden opgeknapt. Via Wijknieuws houden we u op de hoogte. Kijk ook op Mijn Rotterdam (ga naar ‘Bekijk de projecten’).

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden