De gemeente Rotterdam geeft aan dat rondom de zomer van 2021 de derde toren , onderdeel van Newport Nesselande, wordt opgeleverd. Ook de woningen erachter op het oude JUMBO-terrein zullen vervolgens na de zomer worden opgeleverd.

Per 10 mei 2021 starten er wegwerkzaamheden, zoals asfaltering, maar ook de plaatsing van groenstroken in dit gebied aan de Menorcalaan en Cypruslaan als ook de boulevard zelf.

Buitenruimte  

De gemeente verwijdert in mei en juni de bestrating en het asfalt. Er wordt aan de verlichting gewerkt en voorzieningen zoals die van Eneco en KPN. Er komt een tijdelijke bestrating en er worden bomen geplant.

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelLoopgroep Nesselande verzamelt persoonlijke verhalen van lopers #coronatijd
Volgend artikelVanaf 19 mei 2021 Diergaarde Blijdorp kaartjes sparen bij de JUMBO Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.