Na een training van drie praktijklessen, georganiseerd door SBA, fietsen senioren met meer zelfvertrouwen weg. Het is verstandig de fiets na te laten kijken door een fietsenmaker en aan te laten passen aan de huidige lichamelijke omstandigheden. Fietsen lijkt zo vanzelfsprekend, maar er moeten juist heel veel handelingen tegelijk worden verricht. 

Het is goed om daar bewust van te zijn en soms een nieuwe manier van op- afstappen en fietsen aan te leren dat weer aansluit bij lichamelijke en mentale ongemakken. De training bestond uit drie bijeenkomsten waar alle technieken werden doorgenomen en geoefend. Tijdens de laatste bijeenkomst werd er een korte fietstocht gemaakt om te ervaren dat met meer zelfvertrouwen fietsen veel leuker en veiliger is.

In het voorjaar van 2011 wordt er weer een nieuwe training georganiseerd vanuit De Kristal, Nesselande. Belangstellenden kunnen zich nu al aanmelden op werkdagen tussen 09.30-16.30 uur bij de balie in De Kristal, Cypruslaan 404, Rotterdam Nesselande (naast de metro), 010- 286 27 60 of per mail tineke.vandenberg@buurtwerk-alexander.nlDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelElke ochtend 20 minuten in de file op 500 meter Nesselande-uit
Volgend artikelBoot gestolen uit tijdelijke jachthaven Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.