afslagnieuwerkerk-475x324 (2)

Om de doorstroom A20-N219-A12 te verbeteren worden er momenteel al werkzaamheden uitgevoerd aan diverse rotondes rondom Nesselande. In de periode 25 oktober 2013 tot en met 4 november 2013 vinden er tussen 21 uur en 5 uur in de ochtend werkzaamheden plaats aan de op- en afrit Nieuwerkerk aan den IJssel (17). Deze is dan AFGESLOTEN. Al eerder is in de avond en nacht de afslag A20 richting Zevenhuizen-Nesselande afgesloten geweest voor de bouw van een turborotonde. 

File Nesselande 

Ook in 2014 vinden er (meer in de omgeving Nesselande – N219) werkzaamheden plaats om de doorstroom van A20-A12 en A12-A20 te verbeteren en te versnellen. Het is bekend dat men in Nesselande (vooral) in de ochtend bijna 30 minuten vertraging oploopt door een lange file op de Brandingdijk richting N129.  De te kleine rotonde Zuidplasweg – Brandingdijk Nesselande richting de N219 is een van de redenen van de onprettige opstopping.

 

Bron: Verkeershinder.nl, zie ook deze link.

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel** Zondag 27 op 28 oktober 2013 onderhoud aan Nesselande.info **
Volgend artikel13 en 16 november 2013 gratis op de foto met Haribo beer in Jumbo Supermarkt Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.