Padel is heel populair. Daarbij kan het ook het hele jaar door worden gespeeld. Padel is een racket- en balsport en wordt altijd met vier spelers gespeeld. Een bal, die lijk op een tennisbal, met een racket over een net gespeeld dient te worden.

Januari 2022 kan padellen weer volop, ook dubbelen mag weer. De KNLTB deed samen met NOC*NSF en andere sportorganisaties een oproep om sportlocaties januari 2022 verder te openen. (Check de column van algemeen directeur Erik Poel, unlock de sport).

Sport en bewegen is van groot belang om fysiek en mentaal fitter en gezonder te leven.

Meer info over deze Padelclub bij Nesselande (sporteiland), klik hier!

 

PADEL

Wat betekent dit voor padel:

  • Buiten en binnen padellen is toegestaan, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen. Er geldt geen eindtijd meer en er is geen maximale groepsgrootte. Dubbelen is dus weer mogelijk en trainingen met bijvoorbeeld een groep van 6 of 8 personen mag ook.
  • Voor padel binnen is een CTB nodig voor iedereen vanaf 18 jaar. Een mondkapje wordt geadviseerd bij het verplaatsen in een padelcentra voor iedereen vanaf 13 jaar. Bij het sporten mag het mondkapje af.
  • Onderlinge wedstrijden op de eigen vereniging zijn toegestaan. Zonder publiek.
  • Competities tussen clubs en toernooien zijn niet toegestaan. Voor topsport geldt een uitzondering.
  • Horeca op sportlocaties blijft gesloten; een afhaalloket blijft mogelijk
  • Kleedkamers, douches en toiletten mogen open; bij het gebruik hiervan is een CTB (vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje (vanaf 13 jaar) verplicht

Lees hier het volledige bericht van de overheid over de versoepelingen en geldende maatregelen vanaf zaterdag 15 januari 2022. https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2022/01/14/persconferentie-14-januari-2022

 

Padelmaatje gezochtDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelHelp Nesselande.info en doneer voor de educatieve boerderij
Volgend artikelKrijgen scholen of opvang in Nesselande een voedselbos? Meld aan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.