Plattegrond De Koeienstal - DAF Architecten

Nesselande.info steunt sinds de oprichting in 2004 diverse bewonersinitiatieven in en rondom Nesselande Rotterdam. Zo zijn wij in 2021 begonnen met de steun aan de boerderij omgeving Nesselande met educatief karakter. Na publicaties op AD.nl en Nesselande.info is de crowdfund van start gegaan, maar er is nog een weg te gaan. 

Onze boerderij is een plek waar je kunt ontspannen en plezier kunt hebben. In de weilanden en stal is er altijd wat leuks te beleven. Door de stal met een informatiecentrum en horecagelegenheid te integreren, ontstaat er een plek waar mensen met elkaar in contact kunnen komen en kunnen ontspannen. Door het uitzicht op de Eendragstpolder vanuit het zonnige terras kun je er even aan de drukte ontsnappen.

 

Ook een educatieruimte waar de omliggende basisscholen gebruik van kunnen maken voor natuur en praktijklessen staat hoog op onze wensen lijst.
Hiervoor zoeken wij donateurs die een bijdrage willen leveren aan het realiseren van deze doelen. Hoe meer particulieren en bedrijven bereid zijn om te helpen des te sneller wij met de realisatie hiervan kunnen beginnen.

Help jij mee? Alvast heel erg bedankt voor alle steun!

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelRotterdam The Hague Airport @RTHA_Nieuws een van de meest duurzame luchthavens ter wereld #accreditatie #ICA
Volgend artikelPadelclub, Strandweg Zevenhuizerplas per januari 2022 open!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.