HomeActiviteiten Nieuws NesselandeParqui Park: Wonen aan de Zee vanaf 324.500 euro

Parqui Park: Wonen aan de Zee vanaf 324.500 euro

De borden staan verspreid door Nesselande; Parqui Park is wonen aan de zee. Direct aan de Berghaven, centraal tussen het dorp Hoek van Holland en het strand, komt de wijk Parqui Park.

Met winkels, scholen, restaurants, strandtenten en de boulevard op loop- of fietsafstand. De directe treinverbinding met Rotterdam is om de hoek en ook met de auto ben je snel op weg. Met 24 woningen rondom een gezamenlijke plein krijgt Parqui Park een prettige, besloten schaal. Met grote kavels is het ruim opgezet. Bewoners komen bovendien niet in een bouwput terecht, de omliggende bebouwing en wegen bestaan al. Het ontwerp van de woningen is stijlvol, vertrouwd en geïnspireerd op de veel gebruikte bouwstijl uit de jaren 20 en 30.

De meeste woningen hebben een woonoppervlak van bijna 150 m² en er zijn een aantal aantrekkelijke uitbreidingen aan de achter- en zijkant beschikbaar, zoals een extra grote living of een extra slaapkamer met badkamer op de begane grond. Kortom, wonen aan zee, in een zee van ruimte. Meer info op www.atta.nl

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular