Pasen staat weer voor de deur. Dit betekent voor de Kerk in Nesselande wederom een bijzonder aanbod van online kerkdiensten.

Vesper – Stille week

31 maart 2021 om 20:00 – 20:30

Zondagavond 28 t/m woensdagavond 31 zijn er digitale vespers via videobellen van 20.00 tot 20.30 uur. We luisteren naar een lied, lezen over het lijdensverhaal uit het Marcusevangelie, zijn stil en bidden samen.
De link voor deze zoomsessie is terug te vinden in de laatste nieuwsbrief.

Vesper – Witte Donderdag

1 april 2021 om 20:00

Op Witte Donderdag denken we na over Jezus’ laatste maaltijd met Zijn leerlingen en vieren we Avondmaal op afstand, thuis, verbonden met elkaar. Vier vanuit huis mee, alleen of met iemand anders (uit de gemeente). Deze viering is thuis mee te beleven via ons YouTube kanaal of via deze site.

Vesper – Goede vrijdag

2 april 2021 om 20:00 – 20:30

Op Goede Vrijdag herdenken we Jezus’ laatste uren en gang naar het kruis. Deze viering is om 20.00 uur te volgen via ons YouTubekanaal en via deze site.

Wandeling – Stille zaterdag

3 april 2021 om 09:00 – 10:00

Op Stille Zaterdag is er de mogelijkheid om vanaf de parkeerplaats aan de Middelweg een coronaproof wandeling twee aan twee te beleven. Start 9.00 uur en einde 10.00 uur. Opgave bij Rita Renema via ontmoeting@kerkinnesselande.nl.

Pasen – Kerkdienst

4 april 2021 om 10:00

Zondag 4 april vieren we de overwinning op dood en duisternis door Jezus’ opstanding. Deze dienst begint om 10.00 uur en is net als elke zondagochtenddienst online via YouTube en via onze site te volgen. Ook deze morgen is er voor de kinderen een kindermoment tijdens de kerkdienst en kunnen zij hun eigen verhaal luisteren. Voorganger Marien Kollenstaart.

 

Wandelingen voor jongeren

Schrijf je nu in voor de Paaswandeling. Keuze uit twee wandelingen: een speciaal voor de jeugd en een voor jonge gezinnen. Inschrijven via DEZE LINK is verplicht. De wandelingen zijn beschikbaar van 27 maart tm 5 april. Inschrijven is verplicht en je dient hierbij een tijdslot te reserveren. Bij je inschrijving ontvang je nadere informatie.

Vorig artikel[Kaart] Gebieden verbod lachgasgebruik Rotterdam: Nesselande-boulevard breed, strand, Kosboulevard en Oeverpark
Volgend artikelArgwaan lachgasverbod Nesselande en dure handhaving: “Straatje verder geldt het verbod niet!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.