HomeNesselande INFO nieuwsPer juni 2020 afrondende werkzaamheden Hoofdweg #doorstroming #hovenier

Per juni 2020 afrondende werkzaamheden Hoofdweg #doorstroming #hovenier

Hoofdweg richting afronding

Juni 2020 staan in het teken van afrondende werkzaamheden. Zo is onder andere de bestrating vervangen op de parallelwegen van de Hoofdweg en is een geluidsscherm aangebracht bij de rotonde. 

Hovenier

In de periode tot en met 19 juni 2020 werkt een hovenier aan het afwerken en inzaaien van de bermen en wordt een geleiderail bij de rotonde geplaatst. Een grote berm doorsnijdt de hoofdweg.

Om de inrichting compleet te maken, komen er later nog heesters op de Hoofdweg. Omdat de kans groot is dat de bomen het niet overleven wanneer we ze in deze periode zouden planten, brengen we de heesters in het plantseizoen (oktober tot en met maart) aan.

Op vrijdag 19 juni ruimt aannemer BAM de laatste materialen en verkeersafzetting netjes op en stopt het uitvoeringsteam.

Fase 2

We zitten inmiddels in fase 2, de werkzaamheden in deze fase betroffen het herinrichten van de Hoofdweg vanaf de gemeentegrens met Capelle aan den IJssel tot en met de Britsezoom in Nieuwekerk aan den IJssel. Deze fase wordt 19 juni 2020 afgerond.

Meer informatie
Volg het actuele nieuws via www.rotterdam.nl/hoofdweg of www.rotterdamonderweg.nl en download de gratis ‘BAM infra projecten’-app op uw smartphone voor actuele informatie, planning en omleidingsroutes.
Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair