Politie: gratis fiets graveren op 25, 27 en 28 mei 2022 in Prins Alexander

423

10,000+ Free Bike & Bicycle Images

De politie heeft in mei een actie voor het graveren van fietsen. Op 23, 25 en 28 staan ze op diverse locaties in Prins Alexander. Zo kunt u op woensdag 25 mei tussen 10 en 17 uur terecht  bij Winkelcentrum Hesseplaats Ter hoogte van G.B. Shawplaats(graveren kan daar  tussen 11 en 16 uur).

Op vrijdag 27 mei van 10 uur tot 17 uur komt de politie met het team naar Winkelcentrum het Lage Land (graveren kan daar tussen 11 en 16 uur).

Op zaterdag 28 mei is de politie met een team aanwezig in Winkelcentrum Alexandrium (Poolsterplein ter hoogte van de Primark).

Alvast wat tips

Is uw fiets gestolen?

Doe dan altijd aangifte bij de politie. Dit kan via de website politie.nl doen. Beschrijf in de online aangifte goed hoe uw fiets eruit ziet. Maak alvast een foto van uw fiets en bewaar de aankoopbon goed. Vaak worden er namelijk fietsen gevonden en blijkt de fietsendief meer fietsen gestolen te hebben, zo kunnen we uw fiets makkelijker terugvinden.

Montage zijspiegels in samenwerking met de Gemeente Rotterdam

Speciaal voor mensen die moeilijker kunnen omkijken op de fiets heeft de Gemeente Rotterdam een bedrijf ingehuurd welke 140 zijspiegels komt monteren. Dit doen ze alleen op de 25 mei op de Hesseplaats.

Bent u in de buurt? ook op 26 mei 2022 is de politie in de regio aanwezig met deze actie in winkelcentrum de Koperwiek op het stadsplein.

Vorig artikelElke donderdag vanaf 10 uur Digicafé voor 55+ in De Kristal Nesselande #nieuws #hulp
Volgend artikelAD.nl wil hetze creëren met wederom fout artikel en oud-nieuws flexwoningen Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.