Wat helpt de handhaving op zonnige dagen en stranddagen aan, op en rondom de boulevard van Rotterdam-Nesselande?

Deze vraag houdt Nesselande al langer in bedwang en heeft (op Facebook) tot nare discussie geleid over het bezoek aan de Vinex-wijk aan de Zevenhuizerplas met gemeentestrand Nesselande dat ook in de lastige COVID-periode door de aanwezige handhaving goed in bedwang werd gehouden.

Controle

Waar de handhaving regelmatig aangeeft het strand en de boulevard onder controle te hebben op de stukke en en overheersend gezellige stranddagen, is het vooral de drukte, het afval en de parkeeroverlast die de bewoners van de strandwijk een doorn in het oog zijn. Het strand kent overduidelijk een alcoholverbod en bij de metro Nesselande is veelal handhaving en/of politie aanwezig als ook op de boulevard zelf. Anno 2021 wordt de snelheid meegedeeld aan de boulevard (max 50) en vanaf de zomer van 2022 is deze boulevard en aan- en afvoer routes drastisch verbouwd.

Sinds de sluiting van Stadsstrand Rotterdam (door onder andere bestuurders PVDA, VVD en Leefbaar Rotterdam) is de drukte aan het strand Nesselande toegenomen. Nesselande is als het strand van de stad Rotterdam bestempeld want ‘Er ligt immers een metro’, samen met natuurlijk Hoek van Holland. Cynisch genoeg kun je met de metro van Nesselande naar ‘De Hoek’ reizen.

De poll, lente 2021: Wat helpt de handhaving op zonnige stranddagen boulevard Nesselande?

Wat helpt de handhaving op zonnige stranddagen boulevard Nesselande? Wij publiceren de uitslag van de poll na 350 unieke stemmen of drie maanden looptijd. Op basis van eerdere discussies en argumenten van (lokale) strandbezoekers, horeca, winkeliers en polls plus veel media-aandacht op en rondom ons platform hebben deze opties waar u uit kunt kiezen:

Wat helpt de handhaving op zonnige stranddagen boulevard Nesselande:

  • Lik op stuk beleid snelheidsovertreding, afval, alco/drugs overtredingen  
  • Losse strandsupermarkt op afstand van winkelcentrum  
  • Betaald parkeren
  • Vergunning tijdelijke horeca strand/boulevard 
  • Ook (360 graden) camera’s op Kosboulevard-Oeverpark  
  • Anders: (reactie onder poll-artikel aub)  

De poll is op de desktop-versie in de rechterkolom te vinden, op de mobiele versie even naar beneden scrollen onder het artikel.

 

Vorig artikelBloemen gelegd voor omgekomen bouwvakker, Cypruslaan Nesselande
Volgend artikelJarig? 20% korting op het gebak bij Jumbo Nesselande boulevard!

1 REACTIE

  1. Ik denk een combinatie van de opties. Lik op stuk beleid, camera’s en betaald parkeren. En honden aan de lijn. Lopen ook teveel honden los en niet alleen op het strand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.