Bestellen consumenten: Koningsdag | Bakker Ammerlaan

27 april 2021 is het Koningsdag. Er is kunstig Koningsdag-gebak online te bestellen bij Bakker Amerslaan Nesselande om deze op te halen op 27 april. De bovenstaande (aanbieding!) Oranje Petit Fours zijn gemaakt van 3 lagen luchtige cake en gevuld met 2 lagen heerlijke perzik maracuja bavaroise: 

Ze zijn bedekt met een laagje marsepein en een heerlijk zachte Oranje dip. Van 22-27 april verkrijgbaar voor slechts 1,50. Wil je ze alvast reserveren voor Koningsdag? Dat kan gemakkelijk via onze website! ?

Regels ophalen

Kom bij voorkeur alleen naar onze winkel. Houd bij het afhalen rekening met onze maatregelen i.v.m. het coronavirus. Deze vindt u bij de ingang van de winkel. Vergeet uw mondkapje niet!

– Bezorging aan huis is deze dagen helaas niet mogelijk.
– Wanneer u met een iPhone het bestelformulier invult kan het zijn dat u een tweede keer op het vakje moet klikken voordat het toetsenbord verschijnt om het aantal in te vullen.
– Naast Oranje gebak verkopen we deze dag een beperkt assortiment zachte broodjes, hartige broodjes en zoete koeken. Zie het nieuwsbericht voor onze openingstijden deze dag
– Bestellingen kunnen tot maandag 26 april 12:00 worden doorgegeven.

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelBREKEND! Ventverbod: Verkoop strand Nesselande-Corsicalaan-metrogebied verboden
Volgend artikelDOE MEE: Lentepoll: ‘Wat helpt de handhaving op stranddagen @Nesselande?’ @rotterdam @politieRdam_O @BadplaatsNESLND @WijkagentLems

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.