Nieuws Rotterdam-Nesselande en strand Zevenhuizerplas

[POLL] Lokale wethouders hebben aandacht voor de wijk Nesselande; wat heeft prioriteit? #doemee

De nieuwe 2020-poll draait om de aandacht die wethouders openlijk tonen in de wijk Nesselande. Deze keer niet reactief maar de aandacht lijkt deze keer gefocust op problemen die het woongenot, de bereikbaarheid (het “in de eigen straat in de file staan”), maar ook het duurzame karakter van de wijk in te deuken. In het kader van “voorkomen is beter dan genezen”, een relevante poll met opties die in vele (social media) discussie in en over de wijk Rotterdam-Nesselande voorbij zijn gekomen. Nesselande.INFO – met anno 2020 ruim 5000 unieke bezoekers per dag – vragen uw aandacht en oprechte deelname voor deze poll:

 

 • Verkeersdrukte in/rondom wijk  
 • Afvalproblematiek
 • Inbraken
 • Leegstand lokale retail  
 • Strand Nesselande  
 • Anders (reageer onder artikel)

Doe mee! De poll stopt na drie maanden draaien en bij 300 unieke “stemmers”.


Dit artikel heeft 1221 views
Over Redactie 2370 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


3 Comments on [POLL] Lokale wethouders hebben aandacht voor de wijk Nesselande; wat heeft prioriteit? #doemee

 1. Deze is echt lastig. Verkeersdrukte vermijden wij nu door fiets en metro, auto is gewoon niet meer te doen.
  1. Afval is sinds de plastic containers weg zijn gehaald, helemaal een probleem. 2. Diefstal en schade aan auto’s ook en uiteraard ook inbraak.
  3. Maar het winkelcentrum is ook wel pijnlijk, het past totaal niet bij onze buurt. Wat hipper, gezellige, bewustere plekken zou wel fijn zijn. Een ekoplaza of een sappi bar ofzo!

 2. Geachte dames en heren,
  Eigenlijk te veel om nu op te schrijven. Grootste zorg is het gebrek aan handhaving door politie en of handhavingsambtenaren. De veiligheid van ouderen kan niet gegarandeerd worden volgens Eric Pot, Esther Klootwijk en Bert Wijbenga.
  Tevens krijgt de horeca een vestigingsvergunning ondanks dat volgens het bestemmingsplan geen horeca aan de Corsicalaan zou mogen komen. Hierdoor veel geuroverlast, geluidsoverlast ook van de terrassen 3 meter onder de balkons van bewoners, ook de sportschool zorgt voor veel geluidsoverlast (s-nachts). Afvoer van bak-braad-gril en kookluchten kunnen niet en zijn niet gerealiseerd bij de bouw, wel aan de sicilieboulevard! Tevens is er sprake van veel agressie en molest tegen bewoners, ook fietsers en bromfietsers zijn de dupe van scheld partijen en handgemeen.
  Hoogachtend,
  Namens vele bewoners van Common Green Cypruslaan, Teus van Vliet

 3. we worden overstelpt de laatste tijd door wethouders. maar gebeurt er ook werkelijk wat? ben al maanden bezig met de gevaarlijke situatie op de Cypruslaan met fietsers en scooters die daar op de stoep rijden bezig, om maar niet te spreken van de vergeten rollerbaan door de bouwer en Stadsontwikkeling bij de parkeergarage waardoor soms botsingen tussen eigenaar/bestuurders en winkelwagentjes plaats vinden. Vaak wordt er agressief op ons bewoners gereageerd en er werd zelfs geprobeerd om onze autoruiten in te slaan. Ik heb nu alle fracties aangeschreven, maar nog geen een heeft het fatsoen kunnen opbrengen om even te melden dat de brief met bijlagen is ontvangen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.