HomeNesselande INFO nieuws Nesselande.info wordt gekleurd doorgeefluik Partij tegen de Burger; wij jagen u...

[UPDATE] Nesselande.info wordt gekleurd doorgeefluik Partij tegen de Burger; wij jagen u het Koningskwartier in!

Rotterdams Nesselande.info – dat bewoners van Nesselande sinds 2003 wijs maakt objectief bewonersnieuws te brengen – wordt gekleurd doorgeefluik voor Partij tegen de Burger! Samen gaan wij tegen u strijden. Fake nieuws schuwen wij niet! 

[UPDATE Dit betreft een 1 april grap] 

Samen tegen U!

Beste bewoners van Nesselande, beste Burgers!

U dacht jarenlang dat wij u objectief nieuws hebben voorgeschoteld.

U dacht aan een onderlinge binding met bewoners, wij dachten aan een binding met onze politieke partij.

U dacht dat wij redactioneel verantwoord, neutraal en u onbetaald nieuws – zonder enig eigen belang – hebben voorgeschoteld.

 • Wij vonden dat zelf ook.
 • Wij vinden dat u dat ook gewoon zo moet zien.
 • Wij zijn gewoon uw beeld van de wijk en geven dat beeld kleur.

Wij framen en verdubbelen al uw problemen!

U heeft jarenlang gedacht dat u in een verloederde wijk woont. Dat beeld houden wij vast voor u. Wij gaan dat oplossen! Minder groen, minder recreatie wat bezoekers aantrekt, minder gezondheid!

Meer afval door het thuiswerken in Nesselande? Wij gaan dat uitvergroten! Wij nagelen ze aan de schandpaal! Het is echt de schuld van bezoekers van buiten de wijk! In elke vuilnisbak willen wij een camera! We zitten te denken aan live-streams.

Sociale woningen? Wij gaan die verdelen onder onze leden!

Van alles wat al is opgelost maken wij weer een probleem. Zo hebben wij altijd wat te melden.

Fake nieuws? Facebook! Twitter!

Onze partij krijgt op de socials van broeders tweets, Facebook posts, reacties en likes die onze zichtbaarheid in uw tijdlijn doen vergroten. Dagelijks. Te weinig likes? Dan maar met fake accounts! Doen influencers ook!

Wij hebben doordacht toegewerkt naar dit moment van landelijk en lokale politieke dwaling en hopen hiervan te profiteren.

U was jarenlang onderdeel van een negatieve wijk-framing en het moment is daar om te oogsten!

Ons standpunt?

Windmolens? Energietransitie? NEEN, dat is voor linkse partijen. Gewoon gas uit Rusland!

 • CRIMINALITEIT Click-bait first! Wij maken met onze broeders problemen groot in de media. Problemen die wij voor u heel groot gaan maken en wij vervolgens voor u denken te gaan oplossen.
 • Voor ALLE Rotterdammers? Doet eens normaal! Generatie solidariteit? De tekst ‘Voor ALLE Rotterdammers‘, stond al voorgedrukt op alle partijposters. Wij bepalen uiteindelijk zelf wel wie wij met ‘alle’ bedoelen.
 • AOW? Doe eens normaal! Dat is iets voor de partij 50+, niet voor ons! Wij willen op elke hoek van de straat een handhaver, er is niets over voor AOW!

Wij maken de woningen in Nesselande nu echt helemaal onbetaalbaar!

Wij vallen graag de gemeente aan als wij vinden dat het geklaag van onze achterban niet snel genoeg wordt beantwoord:

 • voorvallen in de wijk Nesselande gaan wij met een diversiteit aan anonieme social accounts bij u in de timeline brengen; zo geraakt u in een negatieve nieuws-bubble en durft u alleen maar naar buiten om in dat ene stemhokje op ons te stemmen! Meteen uw 4-jaarlijks-Ommetje gehad!
 • u denkt wat is het eigenlijk best wel rustig aan het strand van Nesselande! NEEN! Dat is de stilte voor de (zand)storm! Het is daar ALTIJD rellen!
 • u bent hier gaan wonen voor het strand en de natuur? NEEN. U bent hier gaan wonen voor de snelle glasvezel in uw woning; zo kunt u de gehele dag online onze socials inzien en onze geknipte nieuwsvideo’s bekijken waar wij groepen van mensen wegzetten;
 • wij hebben door aanhoudende framing het winkelaanbod aan het Maltaplein flink verminderd, u heeft zo geen keuzestress en u kunt snel weer naar huis en verder online shoppen;
 • blijf niet onnodig op het Maltaplein hangen. U heeft de wind tegen. Wij kennen berichten van plunderingen van winkels die dat zelf niet door hebben gehad dat ze zijn geplunderd. Onze mediabroeders hebben dit ook niet geconstateerd, maar nemen al snel een pakkende click-bait kop over en promoten ons politiek platform met aangeleverde deeplinkjes in de nepberichten. Lekker toch.
 • klachten? Handeling in strijd met richtlijnen? Wij ontkennen alles!
 • mooi was de click-bait dat u even dacht dat het hele park Common Green in Nesselande volgebouwd zou worden, inclusief foto van een totaal ander bouwproject. Dat gaf een scherpe, politiek-gekleurde discussie waarbij wij eens flink konden uithalen naar tegenstanders van onze partij.
 • door de jarenlange negatieve framing van het strand Nesselande, mag en kan er nauwelijks meer een evenement doorgaan. Handig! Zo is er genoeg parkeerplek.
 • de kracht van HERHALING! Ziet u in uw social timeline minstens 12x hetzelfde bericht vanaf verschillende social account? Dat zijn wij!
 • VERBINDING? Wij doen aardig als wij u tegenkomen en hopen op uw like, retweet en open discussies. Uw reactie zullen wij in de raadsvergadering gaan inbrengen als “Bewoners klagen massaal over…”. De gemeente is hiervoor nu eenmaal gevoelig. Waar het moet droppen wij hier wat fake-reacties tussen ? Onze broeders retweeten u graag en denken graag gekleurd met u mee. Ook al wonen ze niet in Rotterdam en kennen ze Nesselande niet.
 • INNOVATIE met metaverse! We schotelen u een virtuele reality wereld voor; u beleeft de wijk Nesselande door een gekleurde bril. U ziet in elke wijkbezoeker een potentieel crimineel. Oost-Europese criminelen verkleden zich vaak als postbesteller! Wees gewaarschuwd!
 • wijkinitiatieven? Ja tuurlijk… ondersteunen wij dat. Als het maar die horeca is waar wij zelf gratis kunnen eten met onze broeders. Promoten wij die horeca weer op onze nieuwsportal.
 • ja, tuurlijk pluggen wij dat ene tuincentrum gratis, want wij krijgen daar al jaren korting.

Wij doen aan PREVENTIE en gebruiken graag preventienetwerken voor onze (commerciële) boodschappen en ons partijprogramma. Richtlijnen van de gemeente? Ons partijprogramma is de richtlijn!

Partijstandpunten:

 • overnacht IN uw auto. Volg ons ook in uw auto; wij vertellen wel wanneer het veilig is.
 • het strand Nesselande? In 2015 is er een opstootje geweest hoorde wij van onze broeders op de socials, en ook in 2019, blijft dus weg! Het is daar elke dag rellen zeggen onze broeders van buiten de wijk op de socials!
 • na de recente harde wind zijn drie bomen gestolen aan de boulevard van Nesselande, wij willen ook daar camera’s op. Permanent!
 • ga helemaal los op ons knip-en-plak platform! Go extreme met uw gekleurde mening, zo voedt u weer onze partijcampagne met content!
 • deurbelcamera’s in breedbeeld aanzetten en 360 graden ronddraaien met 2800w LED-lamp erop, beelden van vermeende niet-bewoners kunt u delen in onze groepsappen. Privacy? Click-bait first! Blijf video’s insturen! Onze mediabroeders kunnen daar weer gekleurde berichtgeving van maken! Geen camera? Wij hebben adverteerders aan die onze partijkas spekken, daar kunt u terecht. Zo denkt u een vertrouwelijk adres te hebben.
 • blijf ten alle tijden binnen! Werkt thuis! Blijf thuis! Volg onze social media kanalen voor een waarheidsgetrouw wijkbeeld!
 • bronnen? Feiten? Onderzoeken? Criminaliteitscijfer dalen al jaren? Wij kijken daar heel anders tegen aan. De politiegegevens zijn niet goed qua voorvallen, wij hebben onze eigen Bigger Data-database die wij zelf vullen met incidenten.  Feiten en cijfers zijn voor linkse partijen!
 • duurzaam beleid? Huurscooters? Die staan alleen maar in de weg, ook op plekken waar bijna niemand loopt en ze mogen staan! Wij framen die gewoon weg door incidenten compleet uit te vergroten!

Optyfen! Wij jagen u het Koningskwartier in! Pak die overwaarde!

Stem op ons! Wij denken graag mee in hokjes!

De 1e vrijdag van april 2022 krijgt u meer info, bestel onze raamposter! 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular