Er staat een nieuwe schepijs car aan het einde van de Kosboulevard, richting de waterski. Gezien het vele zwerfvuil op de parkeerplaats Kosboulevard, een ijsje met gemengde gevoelens.

De handige drive in optie – daar waar de ijscar gericht is op het voet- en fietspad Kosboulevard – een welkome verfrissing. Ijs vanaf 1,50 euro.

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelMinibieb Nesselande, februari 2021 weer aangevuld
Volgend artikel26 februari: Helicopter boven Nesselande in verband met spookrijder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.