In de nacht van vrijdag op zaterdag 21 juli 2018  zijn rond de klok van 3:00 uur twee vermoedelijke scooterdieven gesignaleerd bij de grote speeltuin in het Rietveldpark, ter hoogte van de Gerrit Rietveldstraat.

Deze twee personen waren daar bezig om de voorkap van een scooter open te breken om bij de elektronica te kunnen komen en zo de scooter te starten. De heren hadden daar slechts een kleine 30 seconden voor nodig waarna zij zonder verlichting wegreden in de richting van de Brandingdijk. Waarschijnlijk is de scooter eerder weggenomen bij een woning of in de buurt van de Knoop.

De scooter was licht/zilverkleurig, met windscherm. Van de personen is alleen bekend dat zij donkere kleding droegen. Er is direct een melding gedaan bij 112 maar aangezien er geen verdere route bekend was, is de kans dat de heren gezien zijn helaas erg klein.

Via: Buurtpreventie Rotterdam-NesselandeDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelNESSELANDE.INFO: Geschikt voor op het strand! Deel jouw Nesselande content! #mobiel #newsjacking
Volgend artikelMede-oprichter Beach Club Rotterdam-Nesselande coacht Nederlands damesteam beachvolley tijdens EK

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.