In het oude Rabobank-gebouw is dan eindelijk het nieuwe Spaanse restaurant Guay geopend. Naast een Nederlands eetcafé dan ook een Chinees, Sushi, snackbar, Griek, Italiaan en nu ook een Spaans restaurant een de boulevard Nesselande.

Het duurde even voordat de vergunning er was:

YEAH! We kunnen open! En zijn vanaf nu te bereiken via +31 180 76 92 40. Enkel via dit nummer nemen wij reserveringen aan. Dus niet via mail/facebook enz. Ook willen wij nog even benadrukken dat GUAY in geen enkele opzicht vergelijkbaar is met onze vestiging van ‘S’ in Nieuwerkerk. Hopelijk tot snel.

Lunch en diner zo rond de 10 euro per gerecht.

Openingstijden Guay

Maandag – gesloten

Dinsdag – gesloten

Woensdag – 11:00 – 23:30

Donderdag – 11:00 – 23:30

Vrijdag – 11:00 – 23:30

Zaterdag – 11:00 – 23:30

Zondag – 11:00 – 23:30

Meer info: https://guayrotterdam.nl/ Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel16 – 21 MAART 2018 wederom Magic Circus in Rotterdam-Nesselande (naast de Jumbo): KORTING!
Volgend artikelCompetitiedata clubkampioenschappen 2018 Trackstars Nesselande zijn bekend

1 REACTIE

  1. Voor een afdelingsuitje geweest. Afspraak gemaakt voor een all-in price welke ook per e-mail bevestigd is. Gedurende de avond zou de tafel constant aangevuld worden. Na 3-4 rondes (bestaande uit kleine gerechten/porties) krijg je te horen dat wij alles volgens afspraak al gehad hebben en worden alle borden ongevraagd weggehaald. Vervolgens vragen wij of er een dessertkaart is. Het antwoord is ‘Het dessert hoort niet tot de all-in price’. Are you serious? Gesprek gehad met de eigenaar/bedrijfsleider en ook deze ‘vriendelijke’ meneer wilt niet meewerken. Vervolgens hebben wij de avond bij Guay direct afgesloten en zijn wij door gegaan naar een tent verder op. Erg teleurstellend en absoluut geen klantvriendelijke houding voor een tent wat nog maar 6 weken draait. Zeker niet hoor herhaling vatbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.